Theater Improphondo

Is in te huren voor diverse theateractiviteiten.

Theatersport

Twee improvisatieteams dagen elkaar uit tot het spelen van verschillende scènes. Aan het publiek worden suggesties zoals de inhoud, locatie of thema van de scène gevraagd. Het publiek mag uiteindelijk ook bepalen welk van deze twee groepen de winnaar is. Er is ook een jury aanwezig die "streng maar rechtvaardig" beoordeeld. Vaak is het publiek het niet eens met deze beoordeling. Dan kan het publiek dit gevoel tot uiting brengen via de (natte) sponzen die ze naar de rechters kunnen gooien. Het publiek kan zijn waardering voor de spelers laten blijken door hen te belonen met rozen. Het is een zeer interactieve theatervorm, waarbij het publiek toch veilig op de tribune mag blijven.

Een aanrader, ook voor bedrijfsuitjes, familiereünie en vrijgezellenavonden.

Verhaalvertelavonden

Marijn is naast improvisatieacteur van nature een verhalenverteller.

Hij heeft heel wat van de wereld gezien. De combinatie van interactief toneel, kennis van wereldverhalen en reiservaringen heeft hij gebundeld tot avondvullende voorstellingen. De verhalen van Marijn zijn inspirerend. Hij gebruikt zijn verhalen om weer nieuwe verhalen uit het publiek los te krijgen. Herkenning doet mensen zelf vertellen. Improphondo kan voor uw bedrijf of feest een verhalenprogramma samenstellen.

Kinder/jongeren voorstellingen

Improphondo biedt meerdere soorten voorstellingen.

  • Verhalen vertellen voor en met kinderen
  • Theatersport voor en met jongeren of kinderen

Theater op maat

Improphondo kan in overleg met u een theater op maat maken. Dat wil letterlijk zeggen. Theater aan de hand van uw vraag. Dit kan bijvoorbeeld ingezet worden tijdens veranderingsprocessen in uw bedrijf.

Na een gesprek met u worden bepaalde thema’s uitgediept en op theatrale wijze ten toon gesteld. Zo kan bijvoorbeeld een dagelijkse scène op het werk totaal over de top gespeeld worden. Marijn Vissers vraagt dan aan het publiek wat ze herkennen. Dat wordt dan weer uitgespeeld door de spelers van Improphondo.Hierdoor worden zaken als, gevoelens van de betrokkenen, angsten en mogelijk ook illusies zichtbaar gemaakt, voor een ieder die in dit proces betrokken is. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier .